Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2024 - 18:40 Yorum: 0

Şüpheli şahıstan silah çıktı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde jandarma ekipleri, şüpheli bir şahsın üst aramasında 1 adet ruhsatsız silah ele geçirdi.Olay, öğle saatlerinde Muratlı ilçesinin Aşağısevindikli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Huzur ve...

Şüpheli şahıstan silah çıktı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde jandarma ekipleri, şüpheli bir şahsın üst aramasında 1 adet ruhsatsız silah ele geçirdi.
Olay, öğle saatlerinde Muratlı ilçesinin Aşağısevindikli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Huzur ve Güven Uygulaması icra eden jandarma güçleri, A.K. (45) isimli şahsı şüphe üzerine durdurdu. Yapılan üst aramasında; 1 adet Browning marka tabanca, 1 adet şarjör ve şarjör içerisinde bulunan 15 adet mermi ele geçirildi. Silah ve mermiler incelenmek üzere muhafaza altına alındı.
Karakola götürülen şüpheli şahıs hakkında, ‘Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet’ suçundan adli işlem uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber