Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Asayiş 16 Aralık 2019 - 01:48 Yorum: 0

Sur’da tescilli binada göçük

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde tescilli bir binada göçük meydana geldi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken çevredeki vatandaşlar paniğe kapıldı.

Sur’da tescilli binada göçük

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde tescilli bir binada göçük meydana geldi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken çevredeki vatandaşlar paniğe kapıldı.

Olay, Diyarbakır'ın Sur İlçesi Ziyagökalp Mahallesi Tahtalı Kastal Sokakta bulunan 2 katlı tescilli bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre metruk olan tescilli bina kullanılmaz halde iken gece saat 00:00 sularında büyük bir gürültüyle göçtü. Sokağa yıkılan bina büyük bir paniğe neden olurken çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 sağlık, AFAD ve güvenlik güçleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmaları sonucu enkaz altında kimsenin olmadığı çevredeki vatandaşları rahatlattı. Öte yandan geç saate meydana gelen olayda sokakta kimsenin olamaması büyük bir faciayı önledi. Mahalle sakinleri metruk binaların her an üzerlerine yıkılacağını ve sokakta geçen vatandaşların korkuyla geçtiğini aktardı.

"Her zaman tehlike arz ediyor"

Sur İlçesi Ziyagökalp Mahalle Muhtarı Muhsin Sanay, tescilli binaların çürüdüğünü ve tehlike arz ettiğini aktararak yetkililerden yardım beklediklerini aktardı. Sanay "Burada daha önce yapmış olduğumuz başvurularımızda vardır, tescilli evlerin tehlike arz eden yapılarımız vardır. Bir tanesi şuanda çöktü, altında kimsenin olup olmadığını bilmiyoruz, bu tür evlerimiz fazla yoğunluktadır. Yetkililerden buranın biran önce yapmasını, gerekiyor. Belediye ye gittiğimiz zaman kültüre bağlı olduğundan dolayı tescilli yapılardır ve tescilli yapıları için hiçbir şey yapamadıklarını koruma altına aldıklarını söylüyor. Saat gece 00:00 civarında meydana geldi, mahalleliler haber verince hemen itfaiye, emniyet ve AFAD'da bilgi verdik. Şuanda koruma altına aldık ama bununla ilgili kalıcı bir çözüm olması gerekir, sabahları çocuklar okula giderken karanlık, her zaman tehlike arz ediyor. Daha önce uyuşturucu bağımları oraları kullanıyordu, emniyette gelip sürekli kontrol ediyor, böyle metruk evlerimiz vardır bunlara çözüm yapılmasını istiyoruz" dedi.

Sur’da tescilli binada göçük

Sur’da tescilli binada göçük

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber