Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Nisan 2024 - 17:01 Yorum: 0

Suşehri’nde bayramlaşma programı düzenlendi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına ilçe Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu...

Suşehri’nde bayramlaşma programı düzenlendi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına ilçe Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ve protokol üyeleri katıldı. Siyasi parti ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı bayramlaşma programında uzun kuyruk oluştu.
Bayramlaşma programında konuşan Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, “İlk defa bayramlaşma programının bu kadar kalabalık olduğunu gördüm. Bir ay boyunca tutuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olması dileğiyle kalabalık bir şekilde bayramlaşma programına katılan tüm halkımıza teşekkür ediyor, herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.
Suşehri Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu yaptığı konuşmada, bayramlaşma programına gelenlere teşekkür ederek katılımcılara hayırlı bayramlar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber