Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Mayıs 2024 - 10:15 Yorum: 0

Tabiat parkının 2’nci etabı da tamamlanıyor

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafından yapımına başlanan Kadıpınarı Tabiat Parkı’nda ikinci etap çalışmaları da tamamlanmak üzere.Vatandaşların doğayla bütünleştiği ilçe merkezine yakın konumuyla özellikle yaz aylarında A...

Tabiat parkının 2’nci etabı da tamamlanıyor

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafından yapımına başlanan Kadıpınarı Tabiat Parkı’nda ikinci etap çalışmaları da tamamlanmak üzere.
Vatandaşların doğayla bütünleştiği ilçe merkezine yakın konumuyla özellikle yaz aylarında Akdağmadenlilerin uğrak mekanı olan Kadıpınarı Tabiat Parkı’nda bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Kadıpınarı Tabiat Parkı’nın daha kullanılabilir ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının birinci etabını atıl durumda olan, çürük raporu verilen inşaat halinde kalarak tamamlanamayan görüntü kirliliği ve tehlike arz eden yapının yıkımı yaparak tamamlandıklarını söyledi. Atıl binanın yıkımı ile ortaya çıkan alana vatandaşların aileleriyle birlikte rahatlıkla zaman geçirebileceği kameriyeler yerleştirildiğini vurgulayan Yalçın, ‘’Kadıpınarı ana binası önünde bulunan kullanışsız olan teras kısmını baştan aşağı düzenleyerek ferah bir seyir terası düzenlemesi yaptık. Çalışmalarımızın 2. etabında ise ana bina ve piknik alanlarının çevre düzenlemesini yaparak devam ediyoruz. Kısa vadede hedefimiz Kadıpınarı restoran binasını aktif hale getirerek vatandaşlarımızın taleplerine karşılık veren, doğayla iç içe keyifli vakit geçirilecek bir mekanı halkımızın hizmetine sunmaktır’’ dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu