Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2024 - 12:03 Yorum: 0

Takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutlayan Bilal dede izleyenleri duygulandırdı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi.TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücad...

Takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutlayan Bilal dede izleyenleri duygulandırdı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi.
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü’nü ağırladı. Lacivert-Kırmızılı ekip 90. dakikada Yusuf Buğra Koşal’ın ayağından bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi takım bu galibiyetle küme düşmeme noktasında çok önemli 3 puanı hanesine yazdırırken tribünde yerini alan 87 yaşındaki fanatik taraftar Bilal Aykın takımının golü sonrası gözyaşlarını tutamaması izleyenleri duygulandırdı.
Esnaflık yapan Bilal Aykın, “Hep Zonguldaklıyız ama Zonguldakspor’un sahibi yok. Ben buna çok üzülüyorum. O kadar duygulandım ki maç bitiyor, gidiyoruz orada bir gol olması beni duygulandırdı. Heyecanlandım yani. Zonguldakspor’un üst sıralara çıkması esnaf için de iyidir. Zonguldakspor’u çok seviyorum. Benim gibi bir kaç tane vardır. O bakımdan dün biraz duygulandım” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber