Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 11:27 Yorum: 0

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Nevşehir’de ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklandı.Edinilen bilgiye göre Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucuya...

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Nevşehir’de ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucuya yönelik çalışmalarına aralıksız devam etti. 9 günlük bayram tatilinde çalışmalarına aralıksız devam eden emniyet güçleri; ’Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan 16 olayda 24 şahsa işlem yaptı. Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalarda ayrıca ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan 2 olayda 4 şahıs gözaltına alındı.
Emniyetti işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 4 şüpheliden 2’si ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ yapmak suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber