Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Mart 2023 - 12:08 Yorum: 0

Talas, Elbistan’da minik dostları da unutmadı

Deprem bölgesinde yaralı sarmaya devam eden Talas Belediyesi, minik dostları da ihmal etmiyor.

Talas, Elbistan’da minik dostları da unutmadı

Deprem bölgesinde yaralı sarmaya devam eden Talas Belediyesi, minik dostları da ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü anahtarları teslim edilen 300 konteynerlik Elbistan Talas Kent Yaşam Alanında hayvan besleme noktaları koyan Talas Belediyesi, kedi, köpek ve kuşların yiyeceğe ulaşmasını kolaylaştırdı. Uygulama çerçevesinde Talas Kent Yaşam Alanı içerisinde 8 farklı noktaya besleme üniteleri yerleştirildi. Belediye ekipleri tarafından, belirli periyotlar halinde kontrol edilen besleme noktalarına düzenli olarak mama ve yiyecek bırakılıyor. Böylece, sokak hayvanlarının yaşanan afet sonrasında yiyecek sıkıntısı yaşamasının önüne geçilmiş oluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber