Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Nisan 2022 - 11:24 Yorum: 0

Talas’ta eğitim yatırımları hız kesmiyor

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Talas Belediyesi, bunlara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Talas’ta eğitim yatırımları hız kesmiyor

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Talas Belediyesi, bunlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu çerçevede Nisan ayı sonuna kadar üç yeni okulun yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Mülkiyeti Talas Belediyesi'ne ait Talas Millet Bahçesi'ne yaptırılacak iki yeni okul için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak. Ayrıca Kepez'de yapımı devam eden ortaokul için de yeni bir ihale yapılacak. Talas Belediyesi-hayırsever Mehmet Altun işbirliği ile Talas Millet Bahçesi'ne yaptırılacak olan 7 derslikli anaokulu için 22 Nisan Cuma günü saat 11.00'de ihale düzenlenecek. Yine aynı alan içerisinde yaptırılacak 24 derslikli ilkokul için de 29 Nisan Cuma günü saat 11.00'de bir ihale gerçekleştirilecek. Kepez Mahallesi'ne kazandırılacak olan 24 derslikli ortaokul için ise 28 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de ihale yapılacak.

Talas Belediyesi Meclis Salonu'nda açık ihale usulüyle gerçekleşecek her üç okulun ihalesi hakkında Fen İşleri Müdürlüğü'nün 0352 437 00 54/3810 ve 3830 numaralı telefonlarından bilgi alınabilir. İstekliler, ihale şartnamesini de yine aynı birimden temin edebilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber