Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 29 Şubat 2024 - 12:38 Yorum: 0

TaliaDD kiosk sistemi Aselsan’a teslim edildi

Özel bir firma tarafından geliştirilen güvenli dosya aktarma platformu TaliaDD kiosk ürününün lansmanı ve Aselsan’a teslim töreni, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) gerçekleştirildi.Güvenli dosya aktarma sistemi TaliaDD...

TaliaDD kiosk sistemi Aselsan’a teslim edildi

Özel bir firma tarafından geliştirilen güvenli dosya aktarma platformu TaliaDD kiosk ürününün lansmanı ve Aselsan’a teslim töreni, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) gerçekleştirildi.
Güvenli dosya aktarma sistemi TaliaDD kiosk, yüksek güvenlik ihtiyacı bulunan ya da internet erişimine tamamen kapalı ağlarda çalışan kurumların güvenli ortamlarından dışarı ya da içine dosya aktarımının güvenle yapılabilmeleri için geliştirildi. Sistemin lansmanı ve Aselsan’a teslim töreni, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda gerçekleştirildi.
Aselsan IT Direktörü Yıldırım Azizoğlu, yaptığı konuşmada yerli ve millilik konularına vurgu yaparak, “Sivil sektörde veya özel sektörde şunu görüyorsunuz. Ya işte bir bilgim çalındı. Bilgini ifşa ederim, bana bu kadar para ver. Halbuki savunma sanayiindeki saldırı savaş zamanında ortaya çıkıyor. Bizi bugün gören radarlar, savaş zamanı düşmanı göremezse anlıyorsunuz ki benim algoritmalarım çalınmış, düşmanların eline geçmiş. Adamlar belki yıllar öncesinde hazırlıklarını yapmışlar. Şimdi bu ihtiyaç buradan çıktı” ifadesini kullandı.
Lansman, uzmanların konuşmaları ile devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber