Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı
Magazin 23 Mayıs 2016 - 08:38 Yorum: 0

Tanju OKAN Pop Müzik Beste Yarışması Etkinlikleri Sona Erdi

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü ve Orkestra Şefliği Ana Bilim Dalı işbirliği ve Türkiye...

Tanju OKAN Pop Müzik Beste Yarışması Etkinlikleri Sona Erdi

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü ve Orkestra Şefliği Ana Bilim Dalı işbirliği ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun medya sponsorluğunda düzenlenen 1. Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması etkinlikleri sonlandı.

Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması etkinlikleri kapsamında gündüz Urla Cumhuriyet Meydanında TRT FM'den canlı yayınlanan TRT sunucu ve spikeri Hakan Urgancı'nın sunumu ile "Bu Fırsat Kaçmaz" programında, akşam ise İskele Şehit Polis Ali Fehmi Efendi Parkında düzenlenen Cenk Eren Konserinde Tanju Okan şarkıları ile Urla halkı doyasıya eğlendi.

Konsere başlarken "Tanju Okan Urla için, Urlalılar için çok önemli" diyen Cenk Eren "Geçen sene Urla'ya geldiğimde Tanju Okan anısına bir albüm yapmayı düşünmüştük, albümümüzün ilk klibini de Urla'da çektik ve yarın Tanju Okan'ın ölüm yıl dönümü onu bir kez daha rahmetle anıyoruz. Urlalılar Tanju Okan'ı çok sevmiş umarım beni de seversiniz" sözleri ile Urlalıların gönlünü aldı.

Cenk Eren'in daveti üzerine Nazan Şoray'ın da "Halhal" ve "Steril Sevda" şarkılarını söylediği konserde Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Bu soğuk havada burada olduğunuz için sizlere, "Ben Urla'lıyım" diyen Tanju Okan'a, Urla'ya büyük katkıları olan Rahmetli Ali Rıza Mete'ye ve gönülden Urla'lılara herkese çok teşekkür ederim. İyi ki buradasınız, iyi ki buradayız" dedi.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek konser sonunda Cenk Eren'e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber