Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Temmuz 2023 - 11:57 Yorum: 0

Salihli Belediyesi olağan meclis toplantısı yapıldı

Manisa’nın Salihli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündeme getirilen maddeler görüşülerek karara bağlandı.Salihli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan ve 5...

Salihli Belediyesi olağan meclis toplantısı yapıldı

Manisa’nın Salihli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündeme getirilen maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Salihli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan ve 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantının açılışında konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 yeni il olacaksa, Salihli olarak en büyük aday biziz. Salihli’de meslek ve esnaf odaları ile Belediyemiz işbirliğinde herkes il olma konusuna topyekun sahip çıktı. Güzel şehrimiz, her alanda il olmayı fazlasıyla hak ediyor. Başkan Yardımcım Mahmut Süreyya Karaoğlu koordinesinde meslek ve esnaf odalarımızın birlikteliğinde hazırladığımız dosyayı, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile Manisa Milletvekillerimize sunarak desteklerini isteyeceğiz” dedi.
Temmuz ayı meclis toplantısında, meclis üyelerine Salihli’nin il olması noktasında yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kayda, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında konuyu ilk defa gündeme taşıdığını belirterek, “Salihli olarak büyük bir fırsat yakaladık. Belediye, meslek ve esnaf odaları ile STK’ların ortak hareket etmesiyle bunu başarırız. Çünkü güzel şehrimiz her alanda il olmayı hak ediyor” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu da, Salihli’nin il olması için Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, esnaf odaları ve Belediye işbirliğinde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Yeni meclis üyesi göreve başladı
Salihli Belediyesinin MHP’li meclis üyesi İskender Artemel’in istifası ile boşalan meclis üyeliği görevine ilgili yasalar uyarınca Cumhur İttifakı’nın yedek listesindeki sıralamaya göre İbrahim Curacı geldi. Temmuz ayı toplantısında ilk kez mecliste yer alan Curacı, meclis üyelerine kendisini tanıttı.

Başkan Kayda’dan piknikçilere uyarı
Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte orman yangınlarına dikkat çeken Başkan Kayda, “Sıcakların artmasıyla birlikte insanlarımız piknik yapmak için ormanlık alanlara gidiyor. Lütfen sadece piknik alanı olarak belirlenen yerlerde mangal yakalım, orman yangınlarına karşı dikkatli olalım” dedi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yeni meclis üyesi İbrahim Curacı’ya görevinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber