malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2024 - 16:36 Yorum: 0

Tarsus’ta son kullanma tarihi geçmiş 238 ürün ele geçirildi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son kullanma tarihi geçmiş 238 ürüne el koydu.Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kent genelinde gıda üretimi ve satışına yönelik denetimler sürüyor. Bir işletmede yapılan denetim...

Tarsus’ta son kullanma tarihi geçmiş 238 ürün ele geçirildi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son kullanma tarihi geçmiş 238 ürüne el koydu.
Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kent genelinde gıda üretimi ve satışına yönelik denetimler sürüyor. Bir işletmede yapılan denetim ve kontrollerde tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. Ekipler tarafından 238 ürüne el konuldu.
Ürünleri satan kişilere yönelik yasal işlem gerçekleştirilirken, ele geçirilen ürünler de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde imha edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri