Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Haziran 2022 - 16:18 Yorum: 0

Tatvan’da indirim izdihamı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yeni hizmete açılan bir mağazada adeta indirim izdihamı yaşandı.

Tatvan’da indirim izdihamı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yeni hizmete açılan bir mağazada adeta indirim izdihamı yaşandı.

Açılış ve indirimlerle ilgili günler öncesinden duyurular yapan "Meydan Park AVM" isimli zücaciye mağazası büyük bir katılımla ilçenin Cumhuriyet Caddesinde hizmete açıldı. İl ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış yoğun ilgi gördü. Mağazadaki indirimli ürünlerden almak için mağaza kapısında kuyruğa giren çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yüzlerce müşteri kapıların açılmasıyla birlikte içeri girmek için adeta bir birleriyle kıyasıya yarıştı. Mağaza yetkililerinin tüm ikazlarına rağmen müşteriler mağazaya girmek için izdihama neden olan bir yarışa girişti. Kademeli olarak mağazaya alınan müşteriler ise bu kez mağaza içindeki indirimli ürünler koştu. Müşterilerini bir kısmı mağaza içinde indirimli ürün alabilmek için ter dökerken, mağaza dışında ise gün boyu uzun kuyruklar oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber