Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Şubat 2024 - 11:04 Yorum: 0

Tavşanlılı öğrenciler, örnek projeleriyle bölge finaline kaldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde örnek proje ile öğrenciler finalde yarışacak.Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, 55.’ si düzenlenen ’2204-A Lise Öğrencileri Araştırma’ projel...

Tavşanlılı öğrenciler, örnek projeleriyle bölge finaline kaldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde örnek proje ile öğrenciler finalde yarışacak.
Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, 55.’ si düzenlenen ’2204-A Lise Öğrencileri Araştırma’ projeleri bölge finallerinde yarışacak.
Proje danışman öğretmeni Meral Çakmak ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Remzi Tevfik Yücel rehberliğinde Tavşanlı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sevdenur Çakmak, Ayşe Hümeyra Şahin ve Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Kübra meydan ile beraber yürüttükleri "FARK(N)ET" isimli mobil uygulama ile bireylerin akıllı telefonlarını kullanım sürelerine dikkat çekerek bazı alternatif etkinliklere yönelik bildirimler hazırladılar. Projeyi yürüten Öğrenciler, projeleri hakkında şunları söylediler: “Projemiz kapsamında yaptığımız araştırmalar sonucunda, akıllı telefon bağımlılığının yaygın bir sorun olduğunu gördük. ‘FARK(N)ET’ uygulamamız ile bu soruna çözüm olabilecek bir alternatif sunmayı hedefledik. Mobil uygulamamız, kullanıcıların akıllı telefonlarını bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için tasarlandı. Finallere kalmak bizi çok mutlu etti ve projemizin daha geniş kitlelere ulaşmasını umuyoruz.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber