Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ocak 2023 - 16:08 Yorum: 0

Tayfun Canlı’ya Batı Trakyadan ziyaret

Yunanistanda Batı Trakya Türklerinin efsane lideri D. Sadık Ahmetin oğlu Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlıyı ziyaret...

Tayfun Canlı’ya Batı Trakyadan ziyaret

Yunanistanda Batı Trakya Türklerinin efsane lideri D. Sadık Ahmetin oğlu Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlıyı ziyaret etti.

Batı Trakyada Türk azınlığının demokratik hakları için yıllarca mücadele veren, Dostluk Eşitlik Partisi Kurucusu ve eski Rodop Bağımsız Milletvekili rahmetli Dr. Sadık Ahmet'in oğlu, DCT Trading Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlıyı makamında ziyaret etti.

Canlıya görevinde başarılar dileyen Ahmet, Tanıştığımız ilk gün aldığım pozitif enerji ile iyi ve güzel yerlerde görev alacağını emindim. Rahmetli babam Dr. Sadık Ahmetin de hayali başarılı gençlerin önünü açmaktı. Başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Yolun açık olsun kardeşim" dedi.

Başkan Yardımcısı Canlı, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek Ziyaretinden ve şahsıma yönelik övgü dolu sözlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Batı Trakya'daki soydaşlarımızın her zaman yanında olan ve yüreğindeki Türkiye sevgisini bayrak gibi üstünde taşıyan Levent Sadık Ahmete, gösterdiği teveccüh ve güzel dilekleri her zaman yüreğimin en derin köşesinde yer alacaktır dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber