Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Yerel 20 Eylül 2014 - 14:38 Yorum: 0

TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Tekirdağ'da

Komisyon üyeleri, Çorlu Deresi ve Ergene Nehri'nde incelemelerde bulundu

TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Tekirdağ'da

TEKİRDAĞ (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu üyeleri, Çorlu Deresi ve Ergene Nehri'nde incelemelerde bulundu.

TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Üyesi Bülent Kaçar, AA muhabirine açıklamasında derenin etrafına yaşanılmaz bir hayat olduğunu belirtti.

TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonunun aldığı kararla, Ergene Nehri'nin sularının Marmara Denizi'ne derin deşarjıyla ilgili proje için inceleme gezisi düzenlediklerini belirten Kaçar, şöyle konuştu:

 ''Türk Tabipleri Birliği, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları birlikleri ve Ergene platformu yetkilileri ile Çorlu Deresi'nin debisini ve hali hazırdaki halini görmek, tespit etmek ve incelemek için buradayız. Bu projeyi takip edip, kamu yararı, doğa ve bilimsel açılardan incelemeyi sürdüreceğiz. Ergene Nehri kirliliği, Trakya açısından çok önemli bir sorun. Bu anlamda hem nehirdeki ve havzadaki kirliliği hem de bu kirliliği önlemeye yönelik açıklanan projelerin hukuki ve bilimsel takipçisi olacağız."

Üyelere, İstanbul, Edirne ve Kırklareli'den gelen çevreciler eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber