Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 01 Kasım 2023 - 14:13 Yorum: 0

TECNO, cilt tonu görüntüleme teknolojisi ’Universal Tone’u tanıttı

Akıllı telefon cilt tonu görüntüleme teknolojisinde önemli ilerleme kaydeden TECNO, çoklu cilt tonu görüntüleme sistemi ’Universal Tone’u piyasaya sürdüğünü duyurdu.Mobil görüntüleme teknolojisinde önde gelen şirketlerden TECNO, s...

TECNO, cilt tonu görüntüleme teknolojisi ’Universal Tone’u tanıttı

Akıllı telefon cilt tonu görüntüleme teknolojisinde önemli ilerleme kaydeden TECNO, çoklu cilt tonu görüntüleme sistemi ’Universal Tone’u piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Mobil görüntüleme teknolojisinde önde gelen şirketlerden TECNO, spektral veri tabanını ve bilgilerini entegre eden gelişmiş Yapay Zeka Destekli çoklu cilt tonu görüntüleme teknolojisi olan ‘Universal Tone’u tanıttı.

Yapılan açıklamaya göre söz konusu teknoloji, küresel üniversitelerden renk bilimi akademisyenleri ile iş birliği içinde ortak araştırma ve geliştirme yoluyla geliştirildi ve bilimsel araştırmalardan toplanan ve analiz edilen yeni veriler sisteme entegre edildi. Universal Tone teknolojisi, 25 Ekim’de BBC StoryWorks tarafından hazırlanan ’Herkes için Portre’ kısa filmiyle tanıtıldı.

TECNO Universal Tone, akıllı telefon fotoğrafçılığında her cilt tonunun renk ve dokusunun doğru ve uygun temsillerini yakalamak amacıyla oluşturuldu. Teknoloji, her cilt rengi ve dokusunun eşsiz güzelliğini gerçekten temsil ederken aynı zamanda tüketicilerin bireysel tercihlerine hitap eden tamamen geliştirilmiş portreler sunuyor.

Konu hakkında TECNO Genel Müdürü Jack Guo, "Şirketimiz, teknolojik gelişmeyi her zaman tüketicilerin topluma ve geleceğe yönelik daha olumlu bir zihniyete sahip olmalarını sağlamanın bir yolu olarak görmüştür. Universal Tone bu misyonu somutlaştırıyor. Daha isabetli temsili görüntülemeyi desteklemek ve dünyanın her yerindeki kullanıcılarımızın çeşitli güzelliklerinin daha doğru bir şekilde yansıtılmasını sağlamak için titiz, bilimsel ve veriye dayalı bir yaklaşımdan yararlanıyor. Böylece tek bir resimde her yüzün görülmesini sağlıyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber