Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:39 Yorum: 0

Tefsad, Fotoğraf Festivali Sonrası Başkan Eşkinat’ı Ziyaret Etti

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Yönetim Kurulu, 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'ne katkılarından dolayı Süleymanpaşa...

Tefsad, Fotoğraf Festivali Sonrası Başkan Eşkinat’ı Ziyaret Etti

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Yönetim Kurulu, 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'ne katkılarından dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

DERNEK BAŞKANI MEHMET ÇEVİK TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve TEFSAD işbirliğinde düzenlenen 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali sonrası değerlendirmelerde bulunulurken, TEFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik, festivale katkılarından dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür plaketi sundu.

"TEFSAD İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM"

TEFSAD'ın Tekirdağ adına güzel işler yaptığını belirten Başkan Eşkinat, "Göreve geldiğimizden beri şehrimiz adına kendi alanlarında en çok çalışan derneklerden birisi olan TEFSAD ile 5. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'nde birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. Fotoğraf sanatını geliştirmek ve şehrimizde yaygınlaştırmak için emek veren TEFSAD ekibini kutlarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber