Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2025 - 10:13 Yorum: 0

Tekerlekli sandalyesi çalınan Enes’e destek

Adana’da tekerlekli sandalyesi çalınan ve sokaklarda emekleyerek gezen 15 yaşındaki Enes’e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.Olay, 15 gün önce merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, k...

Tekerlekli sandalyesi çalınan Enes’e destek

Adana’da tekerlekli sandalyesi çalınan ve sokaklarda emekleyerek gezen 15 yaşındaki Enes’e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Olay, 15 gün önce merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Huriye ve Mustafa Çava çiftçinin 8 çocuğundan birisi olan zihinsel ve bedensel engelli Enes’in tekerlekli sandalyesi çalındı. Tek sosyal aktivitesi tekerlekli sandalyesiyle gezmek olan Enes, sokaklarda emekleyerek vaktini geçirdi.
İhlas Haber Ajansı’nın servis ettiği ’Enes’in tekerlekli sandalyesi çalındı şimdi emekleyerek geziyor’ haberinin ardından Ogün Abi Derneği, ilçe belediyeleri ve partiler harekete geçti. İlçe belediyeleri Enes için tekerlekli sandalye verirken, AK Parti Adana İl Başkanlığı akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Ogün Abi Derneği ise aileye maddi yardım sağlayıp her zaman yanlarında olacaklarını duyurdu.
Ogün Abi Derneği Başkanı Ogün Sever Okur, "Biz Enes’e akülü tekerlekli sandalye vermeye geldiğimizde başkalarının bizden önce gelip Enes’e yardım ettiğini gördük. Çok mutlu olduk, önemli olan böyle hayırlarda yarışmak. Bizde Enes için aldığımız akülü tekerlekli sandalyeyi başkasına hediye edeceğiz. Allah herkesten razı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber