Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Kasım 2022 - 13:28 Yorum: 0

Tekirdağ’da 100 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 100 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.

Tekirdağ’da 100 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 100 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.

Olay, Tekirdağ'ın Saray ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atatürk Mahallesi'nde K.Y. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada; 100 bin adet dolu-boş makaron, 38 kilo kıyılmış tütün, 1 adet tütün su ayırıcı makinesi, 1 adet tütün nem ayırıcı makinesi, 1 adet tütün kırma makinesi, 2 adet makaron doldurma makinesi ve 2 adet kompresör olmak üzere yaklaşık piyasa değeri 226 bin TL olan malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli K.Y. hakkında "5607 sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan yasal işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber