Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yağcı Mahallesi’nde Çakıl Göleti tamamen kurudu, göletteki balıklar susuzluktan öldü.
Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’ya bağlı Yağcı Mahallesi’nde bulunan Çakıl Göleti, bölgedeki hayvanların sulanmasında kullanılıyordu. Ancak bu yıl yaşanan şiddetli kuraklık nedeniyle göletteki su tamamen çekildi. Suların çekilmesiyle birlikte gölette yaşayan çok sayıda balık da susuzluk nedeniyle zeminde telef oldu.
Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı, göletin bulunduğu alanda doğal bir kaynak olduğunu ve her yıl gölette su bulunduğunu belirterek, "Bu yıl kuraklık çok etkili oldu. Gölet tamamen kurudu. Göletteki balıklar da öldü. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştık" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.