Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Ağustos 2022 - 15:04 Yorum: 0

Tekirdağ’da karpuz şenliği

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği'nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Tekirdağ’da karpuz şenliği

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği'nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği Ferhadanlı Karpuz Şenliği'ne ilçe merkezinden ve çevre mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Alanda açılan stantlarda karpuzlar sergilenirken, şenliğe katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tarafından davetlilere karpuz ikramında bulunuldu. Şenlikte ilerleyen saatlerde sanatçı Mustafa Keser, konser vererek hayranlarını gece boyunca eğlendirdi.

"Eğlenmek isteyen herkesi şenliğimize davet ediyoruz"

Şenlik çerçevesinde açıklamada bulunanan Başkan Yüksel, "Ferhadanlı Karpuz Şenliğimizin ilk gününde yerel sanatçılarımız ve Mustafa Keser konserleriyle şenlik coşkusunu doyasıya yaşadık. Eğlencemiz hız kesmeden yarın da devam edecek. Eğlence ve müzik deyince yerinde duramayan, yeniden coşup eğlenmek isteyen herkesi, yarın akşam Ferhadanlı Mahallemize; Ferhadanlı Karpuz Şenliğimize davet ediyoruz. Ferhadanlı Karpuz Şenliği etkinliklerimiz çerçevesinde, şenlik alanında stant açan Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu (AGAFED) üyelerinin, karpuza işledikleri ve birer sanat eserini andıran el emeği göz nuru motiflerini inceledik; karpuzdan ürettikleri ürünlerin tadına baktık. Federasyon Başkanımız Ahmet Karaman ve üye aşçılarımızdan çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılarını tebrik ettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber