Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Teknoloji 10 Aralık 2023 - 17:13 Yorum: 0

Teknofest’te yer almaya hazırlanan proje Vali Aygöl’e sunuldu

Bilecik’te kompozit İHA Atölyesinde çalışan gençler ve Koordinatör Doç. Dr. Burak Öztürk, projelerini Vali Şefik Aygöl’e sundu.BİL-EN Programı kapsamında Kompozit İHA Atölyesinde çalışan gençler ve Koordinatör Doç. Dr. Burak Öztürk, pr...

Teknofest’te yer almaya hazırlanan proje Vali Aygöl’e sunuldu

Bilecik’te kompozit İHA Atölyesinde çalışan gençler ve Koordinatör Doç. Dr. Burak Öztürk, projelerini Vali Şefik Aygöl’e sundu.
BİL-EN Programı kapsamında Kompozit İHA Atölyesinde çalışan gençler ve Koordinatör Doç. Dr. Burak Öztürk, projelerini Vali Şefik Aygöl’e sundu. Hazırlanan projeyi inceleyen Vali Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl gençleri başarılarından dolayı tebrik etti. Teknofest’te yer almaya hazırlanan proje ile Bilecik’i gururlandırdıklarını belirten Aygöl, "Gençlerimizi ve koordinatörümüze başarılar diliyorum. Bu güzel projeyi bana sundukları için de teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber