Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 22 Kasım 2022 - 12:18 Yorum: 0

‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’ Samsun’da gerçekleşecek

Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları'nın üçüncüsü, Türk Telekom'un destekleriyle, 24 Kasım'da Samsun Teknokent Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’ Samsun’da gerçekleşecek

Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları'nın üçüncüsü, Türk Telekom'un destekleriyle, 24 Kasım'da Samsun Teknokent Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Teknoloji üretenleri ve kullananları bir araya getirmeyi amaçlayan "Samsun Teknoloji Buluşmaları'nda, yatırım ve girişim ekosistemi masaya yatırılacak.

Türk Telekom'un desteğiyle "Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları" 24 Kasım'da Samsun'da gerçekleşecek. "Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları" ile teknoloji üretenler ve kullananların bir araya getirilerek, Anadolu'da "Dijital Türkiye" için ekonomik farkındalığın artırılması hedefleniyor. Etkinlik kapsamında katılımcılar, Samsun Teknokent Konferans Salonu'nda bir araya gelecek.

Yapılan açıklamaya göre, bölgeler arası farklılığı en aza indirmeyi, üretenleri geleceğe hazırlamayı, start-up ve girişimcilik kültürünün gelişimine katkı sunmayı amaçlayan etkinliğin ilk bölümünde "Dijital Dönüşüm Bugün Başlamadı, Yarın Bitmeyecek" başlıklı bir oturum düzenlenecek. Ardından gerçekleştirilecek "İş Dünyası Liderlerinden Teknoloji Dönüşüm Deneyimleri" isimli panelde bölge ekonomisinin başlıca markaları, başarı hikâyelerini katılımcılarla paylaşacak.

Toplantının ikinci bölümünde ise "Akıllı Ulaşım ve Üretim', "IoT & Dijital Dönüşüm', "Siber Güvenlik', "Bulut Bilişim ve Dijital İş Uygulamaları" ile "Yapay Zekâ" başlıklarında 5 ayrı oturumda firmalar arası görüşmeler yapılacak.

Yerli, milli, verimli ve sürdürülebilir bir sektör inşa etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ICT Medya Yayın Grubu tarafından hayata geçirilen "Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları', Türk Telekom'un destekleriyle Türkiye'nin 5 ayrı bölgesinde gerçekleştiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber