Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı23:17 Fatih Tekke: “Skordan memnun değilim ama oyunun tamamından çok memnunum”
Teknoloji 11 Aralık 2023 - 09:43 Yorum: 0

Teknosa’dan dijital elçi uygulaması

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde gelen markalarından Teknosa, ’dijital elçileri’ olarak adlandırdığı marka karakterleri Burak ve Selin ile tüketicilere keyifli ve yenilikçi bir alışveriş deneyimi sunuyor.Sa...

Teknosa’dan dijital elçi uygulaması

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde gelen markalarından Teknosa, ’dijital elçileri’ olarak adlandırdığı marka karakterleri Burak ve Selin ile tüketicilere keyifli ve yenilikçi bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, marka iletişiminde bir yeniliğe daha imza atarak, ’dijital elçileri’ olarak adlandırdığı marka karakterleri Burak ve Selin’i tüm iletişim kanallarında tüketicilerle buluşturmaya başladı. Marka, yapay zekâ teknolojisiyle geliştirilen Burak ve Selin ile kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

‘Teknosa Kasım Coşkusu’nun başrol oyuncusu oldular
Yapılan açıklamaya göre marka, Burak ve Selin karakterleri için iş ortağı Consciouslab ile birlikte çalıştı. Karakterlerin hareket ve pozları için projeye özel geliştirilen Consciouslab’in ‘Human Animations’ adındaki yapay zekâ sistemi kullanıldı. Proje kapsamında 2 ve 3 boyutlu görüntüler için ayrı ayrı modeller geliştirildi. Teknosa’nın tüm iletişim kanallarında tüketicilere rehberlik eden Burak ve Selin, promosyon, web, chatbot, sanal mağaza, oyun, instagram gibi mecralara entegre edilirken, ‘Kasım Coşkusu’ kampanyalarındaki çalışmalarda öne çıktılar. Dijital elçiler, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki City’s AVM’nin dış yüzeyindeki dev ekranda da ses getiren bir çalışmaya dahil oldular. Burak ve Selin, 2024 yılında Teknosa’nın reklam filmlerinden Youtube kanalına pek çok çalışmanın ve mecranın içinde olacak. Burak ve Selin’i Teknosa’nın tüm iletişim kanallarından takip etmek mümkün.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber