Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 03 Şubat 2023 - 17:23 Yorum: 0

Temizlik personelinden duyarlı davranış

Zonguldak Belediyesinde görevli personel olarak çalışan Sercan Çakır, Uzunmehmet Camii'nde otları temizlediği sırada bulduğu altın küpeyi belediye özel...

Temizlik personelinden duyarlı davranış

Zonguldak Belediyesinde görevli personel olarak çalışan Sercan Çakır, Uzunmehmet Camii'nde otları temizlediği sırada bulduğu altın küpeyi belediye özel güvenlik personeline teslim ederek duyarlılık örneği gösterdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Uzunmehmet Camii'nde meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak Belediyesinde görevli personel olarak çalışan Sercan Çakır, camii önünde otları biçmeye başladı. Çakır, ardından otları arasında parlayan bir cisim gördü. Cisme baktığında altın küpe olduğunu fark eden Çakır, küpeyi Belediye Özel Güvenlik Personeli Burak Sağdıç'a verdi. Özel Güvenlik Sağdıç, Belediye Personeli Çakır'ın verdiği küpeyi tutanak altına alarak camideki müdürlüğe teslim etti.

Camii Görevlisi Burak Sağdık, "Belediye'de çalışan Sercan Çakır kardeşimiz otları temizlerken küpe buldu. Ben de bunu tutanak halinde teslim aldım. Küpe şu an Uzunmehmet Camii Müdürlüğümüzde, kaybedenin başvurmasını rica ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber