Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Eylül 2022 - 23:38 Yorum: 0

TESK Genel Başkanlığına Palandöken seçildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun 21. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak yeniden TESK...

TESK Genel Başkanlığına Palandöken seçildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun 21. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak yeniden TESK Genel Başkanlığına seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay, Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirilen Kongrede Genel Başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak güven tazeledi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner olmak üzere 3 adayın yarıştığı seçimde kullanılan oyların 394'ünü alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilen Palandöken birlik ve beraberliğin güçlenerek devam edeceğini belirtti. Seçim sonucuna göre TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in listesi şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet Burhan Aksak, Fevzi Apaydın, Zekeriya Mutlu, Alican Ebedinoğlu, Adlıhan Dere, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz, Halil İbrahim Balcı, Talat Dinçer, Kadir Durmuş, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Bahamettin Öztürk, Ahmet Aydan, Şevket Memiler, Bayram Karakaş ve Doğan Ceylan."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber