Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Mayıs 2024 - 20:15 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:15 Yorum: 0

Batman Belediyesi araç filosuna 13 aracı daha kattı

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle, 10 kamyon, 2 çöp arabası ve bir hizmet aracını araç filosuna...

Batman Belediyesi araç filosuna 13 aracı daha kattı

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle, 10 kamyon, 2 çöp arabası ve bir hizmet aracını araç filosuna kattı.

Törende konuşan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, yeni araçların Batman'a hayırlı olmasını diledi. Özkan, "Bugün 10 kamyon, 2 çöp arabası ve bir hizmet aracını araç filomuza kattık. Yaz sezonun başlaması ile beraber altyapı, asfaltlama ve BASKİ'nin çalışmalarında kullandığımız kiralık araçların bir kısmını sonlandırıp kiralık araların yerine bu araçları satın aldık. Batman'daki hizmetlerin daha seri yürümesi için bu araçları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu araçlar 22 milyon liraya mal oldu. Araç filomuzu her geçen gün artırıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızla aldığımız yeni araçlarla daha hızlı bir şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

Törene Belediye Başkan Yardımcılarından Adnan Yörük ve Metin Gürbüz de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber