Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Haziran 2022 - 17:25 Yorum: 0

TFF’den Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan’a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Servet Yardımcı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'ı ziyaret...

TFF’den Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan’a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Servet Yardımcı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'ı ziyaret etti.

A Milli Futbol Takımı'nın Litvanya ile oynayacağı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup maçı için bu ülkede bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'ı ziyaret etti. Vilnius Büyükelçiliği'nde gerçekleşen nezaket ziyaretine; TFF Başkan Vekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Çağlar, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Erdem ve Nuri Akın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Litvanya İstanbul Fahri Konsolosu Sarper Cengiz katıldı.

Başkan Servet Yardımcı, ziyarette Büyükelçi Gökhan Turan'a sıcak ev sahipliği için teşekkür ederek A Milli Takım forması takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber