Türk Hava Yolları (THY) Spor Kulübü, Okyanus Kolejleri ile 4 yıllık iş birliği anlaşması imzaladı.THY Spor Kulübü, Okyanus Kolejleri ile ‘Eğitim ve Sporda Birlikte Daha Yükseğe’ başlığıyla 4 yıllık iş birliği anlaşması imzaladı. Koleji...
Türk Hava Yolları (THY) Spor Kulübü, Okyanus Kolejleri ile 4 yıllık iş birliği anlaşması imzaladı.
THY Spor Kulübü, Okyanus Kolejleri ile ‘Eğitim ve Sporda Birlikte Daha Yükseğe’ başlığıyla 4 yıllık iş birliği anlaşması imzaladı. Kolejin Kemerburgaz’daki kampüsünde gerçekleştirilen imza törenine Kolej Genel Müdürü Lokman Demiray, THY Spor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Kopuz, THY Voleybol Takımı İdari Menajeri Asuman Baş, THY Voleybol Takımı Başantrenörü Ze Roberto ile kaptan Roberta Ratzke ve Neriman Özsoy’un yanı sıra altyapı takım kaptanı Kardelen Kaya, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
Lokman Demiray: “Hayallerimizin peşinde tutkuyla koşmaya devam ediyoruz”
THY Spor Kulübü ile profesyonel ortalık için bir arada olduklarını söyleyen Lokman Demiray, “Eğitimin tek taraflı, tek merkezden zihinsel gelişimine, eğitilen bir şey olduğuna inanmadık. Bunun Türk eğitim hayatında da bir bütün olduğuna inanıyoruz. Bir bireyin eğitimli olabilmesi için zihinsel, fiziksel, bedensel anlamda gelişmesi yeterli değil. Bunlar eşgüdümlü şekilde olursa topluma iyi bireyler yetiştirmiş oluruz. Dün yaptığımız gibi çok heyecanlı bir şekilde bireylerin yeteneklerine tutku ile bağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. THY Spor Kulübü ile profesyonel ortaklık için bir aradayız. Hem öğrenim hem eğitim alanında da eksik kalmasın istiyoruz. Öğrencilerimize güveniyoruz. Profesyonellerimize okul tarafına güveniyoruz. Hayallerimizin peşinde tutkuyla koşmaya devam ediyoruz. Bu birlikteliğin iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yavuz Kopuz: “Bu iş birliği ortak projelerle çok daha geniş kitlelere ulaşacak”
Yapılan iş birliği anlaşmasını çok faydalı olacağını inandığını dile getiren THY Spor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Kopuz, “THY Spor Kulübü ile anlaşma neticesinde sporcularımıza daha yüksek hedefe ulaşması için eğitim desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sadece kulübümüz için değil, akademik anlamda kendi gelişimlerine katkıda bulunacağına inancım tam. Bu iş birliği çok faydalı olacaktır. Değerli bir kurumla bir araya gelmekten gururluyuz. Voleybol branşında kariyer edinmelerini, bizim tarafımızdan sağlanacak katkıyla ayakları yere basarak topluma katılacaklarına olan inancımız tam. Bu iş birliği her iki taraf için fırsat oluşturacak. Bu iş birliği ortak projelerle çok daha geniş kitlelere ulaşacak” şeklinde konuştu.
Ze Roberto: “Ligde en iyi yere ulaşabilmek için çok fazla çalışıyoruz”
Genel anlamda zor bir sezonun kendilerini beklediğini aktaran THY Voleybol Takımı Başantrenörü Ze Roberto, “Sultanlar Ligi’nde takımlar çok eşit seviyede. Birçok takım daha iyi seviyeye geldi. Ligde en iyi yere ulaşabilmek için çok fazla çalışıyoruz” dedi.
Roberta Ratzke: “Bu takımın bir parçası olduğum için gururluyum”
Kulübü ve ülkeyi temsil ettiği için gururlu olduğunu dile getiren THY takım kaptanı Roberta Ratzke, “Bu takımın bir parçası olduğum için gururluyum. Gençliğimde bir burs kazanmıştım. Dolayısıyla sizleri iyi anlayabiliyorum. Şu an çok şanslı hissediyorum. Sadece voleybol değil perde arkasında çok daha güzel işler yapılıyor. Genç sporculara her zaman daha çok çalışıp daha fazla antrenman yapmalarını öneriyorum” diye konuştu.
Neriman Özsoy: “Kazandığım her şeyi voleybola borçluyum”
Gençlik döneminde kendisinin de burslu olarak okuduğunu ve kazandığı her şeyi voleybola borçlu olduğunu belirten THY oyuncularından Neriman Özsoy, “İş birliğinin sizler için neler anlam ifade ettiğini gelecekte daha iyi anlayacaksınız. Umarım siz de spora bizim hizmetlerimizden daha çok hizmet edersiniz” değerlendirmesinde bulundu.
THY altyapı takım kaptanı Kardelen Kaya ise 8 yıldır THY’de olduğunu aktararak, “Bu iş birliği çok önemli, çok mutluyum. Bizi keşfettikleri için kulübümüze, hocalarıma teşekkür ediyorum. Türkiye şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonası’na gitmeyi hedefliyorum” cümlelerine yer verdi.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Rusya’nın iki bölgesinde daha akaryakıt satışına kısıtlama
Kazakistan ile AB arasında stratejik ortaklık bildirisi kabul edildi
03Şanlıurfa'da kasten yaralama suçundan aranan hükümlü yakalandı
04İstanbul'da inşaat halindeki binada yangın
05Rize'de feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı
06Mardin’de yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınları kontrol altına alındı
07Gazze'de ateşkesin 257'nci gününde 7 ihlal: 2 şehit
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük