Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Aralık 2022 - 13:43 Yorum: 0

THY’de kuyruk çilesi bitmiyor

Türk Hava Yollarında son zamanlarda meydana gelen rötarlar, iptaller ve kuyruklar bir türlü bitmek bilmiyor.

THY’de kuyruk çilesi bitmiyor

Türk Hava Yollarında son zamanlarda meydana gelen rötarlar, iptaller ve kuyruklar bir türlü bitmek bilmiyor. Son olarak uçak girişlerindeki bitmek bilmeyen kuyruklar yolcuları adeta çileden çıkardı. İstanbul-Antalya uçağına binmek üzere uçağa yönelen Antalya yolcuları uzun kuyrukları görünce THY yönetimine isyan ettiler.

Pandemi sonrası bir türlü işleyişi sorunsuz hale getiremeyen Türk Hava Yolları'nda yolcu şikayetleri her geçen gün artıyor. Saatler süren rötarlar, ardı arkası kesilmeyen iptaller ve uçak binişlerindeki kuyruklar yolcuları adeta çileden çıkartıyor. Antalya'ya uçağına binmek üzere Türk Hava Yolları'nın uçağının kapısına gelen yolcular dakikalarla erimeyen kuyrukla karşılarında THY yönetimine adeta isyan ettiler. Yolcuları disiplinli bir şekilde uçağa yerleştiremeyen THY görevlileri kuyrukta bekleyen yolcuların şikayetlerini ise görmezden geldiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber