Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Uşak’ta uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı21:16 Ayvacık açıklarında arızalanan bottaki 4 kaçak göçmen kurtarıldı21:15 Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı21:13 Çanakkale’de 17’si çocuk 40 kaçak göçmen kurtarıldı21:11 Cips paketlerine sakladıkları uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı21:09 Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 19 gözaltı21:08 Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı20:57 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Asayiş 27 Nisan 2024 - 09:49 Yorum: 0

Ticari taksi ile takip ettiği husumetlisini vurmak için iş yerine ateş açtı

Konya’da aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunan kişiyi ticari taksi ile takip eden şahıs, husumetlisinin girdiği masaj salonuna silahlı saldırı düzenledi. İş yeri önünde bulunan kişilere rağmen saldırgan tarafından açılan at...

Ticari taksi ile takip ettiği husumetlisini vurmak için iş yerine ateş açtı

Konya’da aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunan kişiyi ticari taksi ile takip eden şahıs, husumetlisinin girdiği masaj salonuna silahlı saldırı düzenledi. İş yeri önünde bulunan kişilere rağmen saldırgan tarafından açılan ateş sonrası 1 kişi ayağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, 19 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Dönerli Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ticari taksi ile takip edildiğini fark eden A.D., sokak üzerindeki masaj salonuna girdi. Bu sırada ticari taksi ile takip eden kişi, elindeki silahla iş yerine gelerek husumetli olduğu A.D.’yi dışarıya çağırdı. Bu duruma iş yerinde bulunanların tepki göstermesi üzerine silahlı saldırgan husumetlisine ateş açtıktan sonra olay yerine geldiği ticari taksi ile kaçtı. Silahlı saldırıda A.D. ayağından yaralanırken, iş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.D.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Zanlı olay sonrası karakola gidip teslim oldu
Silahlı saldırgan Ö.C. ise olay sonrası polis merkezine giderek olaya karıştığı silahla teslim oldu. Zanlının buradaki ilk ifadesinde, “A.D. ile aramızda alacak verecek meselesinden husumet vardı. Ben de onu takip ettim. İş yerine geldiğini görünce ticari taksiden inip ateş ettim oradan da kaçarak polis merkezine gelerek teslim oldum” dediği öğrenildi.

Olay anı saniye saniye kamerada
Bir kişinin yaralandığı olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yeri önünde müşterinin bulunduğu sırada ticari taksi ile gelen elinde silah bulunan şahsın önce husumetlisini yanına çağırdığı, kalabalık grubun şahsı sakinleştirmeye çalıştığı sırada saldırganın husumetlisine ateş açtıktan sonra olay yerine geldiği ticari taksi ile kaçtığı görülüyor.

“Kapımızın önünde yaşanan bu olaydan dolayı mağdur olan biziz”
Olay anında iş yerinde kardeşinin ve yakınlarının olduğunu ve olayla bir bağlantısının olmadığını anlatan iş yeri sahibi Mustafa Açıl, “Olay günü buraya gelen müşteri ya da herhangi biri bilmiyorum, belki de takip edildiğini fark ettikten sonra kendi can güvenliğini korumak için bizim buraya girmek istedi. Çünkü bizde bir randevusu yok. Kalabalık olduğu ve kendini korumak için de gelmiş olabilir. Bizden seans alan birisi değil. Burada olay yaşandığı gün zaten olayın faili polis karakoluna giderek kendisi teslim oluyor ve suçunu söylüyor. ‘Alacak verecek mevzusundan dolayı bu şahsa ateş ettim’ diyor. Biz burada aile şirketiyiz olay anında kız kardeşim, eniştem, çalışanlarım burada. Yani biz önceden hiç tanımadığımız bir kişi için canımızı siper ediyoruz. Alacak verecek meselesinden kavga ediyorlar, bu yüzden bizim kapımızın önünde yaşanan bu olaydan dolayı mağdur olan biziz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber