Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 23 Şubat 2022 - 13:49 Yorum: 0

Tıkanan dereler temizleniyor

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, orman yangınlarından sonra gelen sağanak yağışların etkisi ile dere yataklarına düşen ve ara tıkanmalara sebep olan...

Tıkanan dereler temizleniyor

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, orman yangınlarından sonra gelen sağanak yağışların etkisi ile dere yataklarına düşen ve ara tıkanmalara sebep olan ağaç parçaları Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Marmaris'te yazın çıkan orman yangınlarından sonra başlatılan yanan ağaçların temizleme çalışmalarından sonra yapılan kesim artığı ağaç dalları ve parçaları derelerdeki filtreleri tıkayarak taşmalara neden olduğu ön görüsü ile derelerin görünmeyen yerlerindeki gider kapakları ve ızgaralar açılarak iş makinaları ile temizlik yapıldı. İçmeler Mahallesi'nde meydana gelen taşkınlar birçok ev ve işyerine zarar vermiş sokakların balçık içinde kalmasına sebep olmuştu. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın da sık sık kontrol ettiği taşkın bölgelerindeki gider kapakları açılıp, demirler kesilerek iş makinasının dere içinden çıkardığı yanmış ağaç parçaları kamyonlara yüklenilerek taşındı.

Marmaris ilçe merkezi ve mahallelerinde Belediye ekipleri dere yataklarını, giderleri ve yolları temizlik ve önlem çalışmalarına devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber