Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Temmuz 2023 - 11:11 Yorum: 0

Derecik’te 40 derece ulaşan sıcaktan bunalan gençler çayda serinleniyor

Hakkari’nin Irak sınırında bulunan ve hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Derecik ilçesinde sıcak havadan bunalan gençler, Hacıbey Çayı’nda yüzerek serinlemeye çalışıyor.Hava sıcaklığının yaklaşık 40 dereceyi bulduğu ilçede vatandaş...

Derecik’te 40 derece ulaşan sıcaktan bunalan gençler çayda serinleniyor

Hakkari’nin Irak sınırında bulunan ve hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Derecik ilçesinde sıcak havadan bunalan gençler, Hacıbey Çayı’nda yüzerek serinlemeye çalışıyor.
Hava sıcaklığının yaklaşık 40 dereceyi bulduğu ilçede vatandaşlar gündüz vakitlerinde evde zamanını geçirmeyi tercih ediyor. Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde seyretmesiyle birlikte serinlemek için yer arayan gençler, ilçenin farklı bölgelerinde bulunan derelerde yüzerek serinlemeye çalışıyorlar. Derecik şehir merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Gelişen köyü sınırları içinde yer alan Hezil ve Hacıbey Çayı kenarına gelen gençler, soğuk suyunda serinlemeye fırsatı buluyor.
İlçe sakinlerinden Erdoğan Yılmaz, “İlçemiz Türkiye’nin en sıcak yerlerinden biri. Şu an yaklaşık 40 derecenin üzerinde sıcaklık mevcut. Bazen 50 dereceyi bile buluyor. Kıyafetle dereye atlıyoruz eve gidene kadar hemen kuruyorlar. Bizim burada yüzülecek çok güzel yerlerimiz mevcut ve herkesin gelip görmesini tavsiye ediyoruz. Sıcaktan çok bunaldığımız için gençlerle yüzmeye geliyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber