Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Eylül 2018 - 10:03 Yorum: 0

Tokat merkezli 3 ilde FETÖ’den gözaltı kararı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY'nin mahrem hakim savcı çalışma evlerine yönelik soruşturma kapsamında Ankara,...

Tokat merkezli 3 ilde FETÖ’den gözaltı kararı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY'nin mahrem hakim savcı çalışma evlerine yönelik soruşturma kapsamında Ankara, Gümüşhane ve Samsun'da ikamet eden 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütü'nün mahrem Hakim Savcı Sınavlarına hazırlık çalışma evleri soruşturması kapsamında Ankara, Gümüşhane ve Samsun illerinden, 3'ü avukat , 1'i uzman yardımcısı ve 1'i ihraç hakim adayı olmak üzere toplamda 5 şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı verildiği bilgisi paylaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber