Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Ekim 2022 - 17:18 Yorum: 0

Tokat’ta “zurna” cinayetinin zanlısı soruları cevapsız bıraktı

Tokat'ta "zurna" cinayetinin zanlısı, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Tokat’ta “zurna” cinayetinin zanlısı soruları cevapsız bıraktı

Tokat'ta "zurna" cinayetinin zanlısı, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Niksar'ın Çay köyünde meydana gelen olayda, tek başına yaşayan Rıza Saban (80) evinde ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın, kafasına balta ile vurulmak suretiyle öldürüldüğü tespit edildi. Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından yapılan detaylı araştırma sonucu olayın faili olduğu belirlenen T.K. (40), gözaltına alındı. Şüpheli T.K. ifadesinde, borcuna karşılık zurnasına yaşlı adamın el koyduğunu ve zurnasını almak için eve gittiğinde aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü ileri sürdü.

Basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı

Cinayet zanlısı, işlemlerin ardından Niksar Adliyesine sevk edildi. Şahıs, basın mensuplarının "Cinayeti neden işlediniz" şeklindeki sorularını cevapsız bıraktı. 7 çocuk babası Saban'ın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Tokat Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Öldürülen yaşlı adamla cinayet zanlısı aynı karede

Öte yandan, öldürülen yaşlı adamın davul, cinayet zanlısının ise zurna çaldığı görüntüler sosyal medyada yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber