Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bakırköy Koru Florya ve Beyoğlu Sütlüce'de 34 konutu açık artırma ile satışa sundu.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bakırköy Koru Florya ve Beyoğlu Sütlüce'de 34 konutu açık artırma ile satışa sundu.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya ve Beyoğlu Sütlüce'de bulunan toplam 34 konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Koru Florya'daki rezidanslar hemen teslim edilirken, Sütlüce'deki konutlar ise 6 ay içinde teslim edilecek. Satışların tamamında peşin ödeme yapılabilecek. Peşin ödemenin dışında Koru Florya'daki rezidanslar yüzde 12'si peşin 60 ay vade, Sütlüce'deki konutlar ise yüzde 50'si peşin 120 ay vade imkanı ile satılacak. Koru Florya projesindeki 14 rezidans daire ile Sütlüce Mahallesi projesindeki 20 konut, 1 Aralık 2022 tarihinde düzenlenecek ihale ile satışa çıkarılırken ihale için salon katılımı Küçükçekmece'deki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu adresinde gerçekleştirilecek.
"Yatırımcıların ileriye dönük olarak, kısa vadede çok kazanacağı bir yatırım"
Koru Florya projesini yatırımcıların muhakkak değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Yatırım Danışmanı Muhammet Peksöz, "İstanbul'un çok merkezi bir lokasyonunda, toplu ulaşım araçlarına çok yakın ve Florya İstanbul'da çok değerli bir alan. O yüzden mükemmel bir yatırım aracı ve müthiş bir yaşam alanı. İstanbul'un diğer bölgeleriyle kıyaslandığı zaman çok cazip bir fiyat aşaması var. Satın alma kabiliyetleri için mükemmel seçenekler var. Kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir yatırım. Yaşam alanı olarak, aile planlamasında, okulların ve bütün sosyal alanlarını da içinde barındırdığı bir yer. O yüzden yatırımcıların ileriye dönük olarak, kısa vadede çok kazanacağı bir yatırım olarak düşünüyorum. Florya Yeşilköy, etrafındaki alışveriş merkezi lokasyonları, sosyal yaşam alanlarıyla sadece Türkiye için değil, dünya lokasyonunda da önemli bir konum içeriyor. O yüzden yatırımcıların muhakkak ivedilikle değerlendirmesi gereken bir yatırım olarak düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
"TOKİ'nin yaptığı bu çalışma çok olumlu olmuş"
TOKİ'nin sunduğu bu fırsatla herkesin ev sahibi olabileceğini düşünen, inşaat sektöründe çalışan Recep Ertuğrul, "Ben ailemle burada oturmayı düşünüyorum. Her şeyin çok kaliteli olduğunu gördüm. Beklentilerimin çok üstünde. Sütlüce'ye de bakacağım, oradan da alma niyetim var. 1 Aralık'ı bekliyorum. İstanbul da trafikten dolayı çalışma ofisiyle oturduğunuz yer çok önemli. İlk önceliğim ulaşım. Florya'daki yerin ulaşımı benim için çok kolay olacak. İnşallah 1 Aralık'ta alırım diye düşünüyorum. TOKİ'nin yaptığı bu çalışma çok olumlu olmuş yani yüzde 50 peşin, geri kalanı 120 ay vade gibi, herkesin ev sahibi olabileceğini düşünüyorum" dedi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2026 yılı MTV ödemeleri ile 2025 yılı gelir vergisinin ikinci taksitlerine ilişkin ödeme süresinin bugün dolacağını duyurdu. Vergi ödemeleri, Dijital Vergi Dairesi, GİB Mobil Uygulaması, anlaşmalı bankaların kredi ve banka
Dolar ve Euro haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar bugün 47,50 TL bandının üzerinde hareket ediyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, haziran ayında işsizlik oranının yüzde 7,6'ya gerilediğini belirtti. Yılın ilk yarısında mevsim etkisinden arındırılmış ortalama işsizlik oranının geçen yılın aynı dönemine
Batman'da düğün sezonuna tüm hazırlıklarını tamamlayarak giren hazır mobilya mağazası işletmecileri, bu yıl bekledikleri yoğunluğu yaşayamadıklarını söyledi. Sektör temsilcileri, geçen yıla göre satışlarda ciddi bir düşüş yaşandığını belirtirken, bu durum
Haziran ayında istihdam edilenlerin sayısı bir önceki aya göre 227 bin kişi artarak 32 milyon 733 bine yükseldi. İstihdam oranı yüzde 0,3 puan artışla yüzde 48,9 oldu. İstihdam oranı erkeklerde yüzde 66,1, kadınlarda ise yüzde 32,0 olarak gerçekleşti. İşg
Son yıllarda e-ticaretin hızla büyümesi, sosyal medya üzerinden yürütülen influencer pazarlaması, yapay zekâ destekli içerikler ve hedefli reklam uygulamalarının yaygınlaşmasıyla birlikte gerçeği yansıtmayan indirim algısı ve yanıltıcı fiyat karşılaştırma
Ticaret Bakanlığı tarafından dijitalleşmeyle birlikte yaygınlaşan reklam uygulamalarına karşı tüketicilerin daha etkin korunması amacıyla hazırlanan "Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" 1 Ağust
Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Kahramanmaraş Depreminden İş Sürekliliğine İlişkin Çıkarılan Derslerin Bursa'ya Yansıması" semineri; akademisy
İstanbul Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
İzmir açıklarında 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
03Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli tutuklandı
04Pakistan: Ara bulucular Hürmüz'ün açılması için belge hazırlığında
05Bakan Gürlek: Çocuklarımızın her türlü şiddetten korunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz
06Rusya, Kiev'e balistik füzelerle saldırdı: 14 ölü
07Lübnan ile siyonist rejim arasında Roma görüşmeleri: Sınır ve güvenlik düzenlemeleri ele alındı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük