Toplu Konut İdaresi tarafından 2020 yılında kura çekimi yapılan Menteşe ilçesi 3. etap sosyal konutlarının hak sahipleri için konut belirleme kurası 1 Ekim’de Toplu Konut İdaresinin sosyal medya (YouTube) hesaplarından canlı yayın olarak ya...
Toplu Konut İdaresi tarafından 2020 yılında kura çekimi yapılan Menteşe ilçesi 3. etap sosyal konutlarının hak sahipleri için konut belirleme kurası 1 Ekim’de Toplu Konut İdaresinin sosyal medya (YouTube) hesaplarından canlı yayın olarak yayınlanacak.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında, Muğla Merkez İlçesi Akçaova 500/100000 Toplu Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen; 358 adet 2+1 n142 adet 3+1 olmak üzere toplamda 500 adet konut için gerçekleştirilecek konut belirleme kurası 1 Ekim 2024 tarihinde Saat 14:00’de yapılacak.
2+1 konutlar 1 milyon 569 bin 800 TL’den başlıyor
Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 10 Ekim 2024 - 11 Kasım 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş tüm şubelerinde imzalanacak. 21 bloktan oluşan 142 adet 3+1 ve 358 adet 2+1 konutların fiyatları da belirlendi. Konutların fiyatları kat ve blokların cephesine göre değişiyor. Buna göre 2+1 konutlar zemin katların en düşük fiyatı 1 milyon 569 bin 800 TL’den başlıyor. En pahalı katlar ise 4 ve 5’inci atlar. Bu katların fiyatları da 1 milyon 895 bin 800 TL. 2+1 konutların maliyeti üzerinden hak sahiplerinden Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalandıktan sonra satış bedeli üzerinden yüzde 10 peşinat alınacak.
3+1 konutların en düşük satış bedeli 1 milyon 925 bin 700 TL
TOKİ 3. Etap Sosyal konutlarının 3+1 konutları ise en düşük satış bedeli 1 milyon 925 bin 700’den başlıyor. En fazla satış bedeli olan 4 ve 5’inci katlar 2 milyon 325 bin 700 TL. Bu konutlar için de yine hak sahipleri satış bedeli üzerinden yüzde 10’luk bir peşinat ödemesi yapacak.
2023 Temmuz ayında inşaat başladı
Menteşe ilçesi Akçaova-Yeşilyurt Mahallesi yolu üzerinde 2023 Temmuz ayında inşaatı başlayan Toplu Konut İdaresi inşaatı yüklenici firma tarafından Aralık ayının başında tamamlanacak. Toplam 21 bloktan oluşan TOKİ Menteşe 3. Etap sosyal konutları 2019 yılında 100 bin sosyal konut projesi çerçevesinde Muğla Menteşe’de 500 adet 3’üncü etap sosyal konut projesinin 2020 Mart ayında kuraları çekildi. 358 adet 2+1, 142 adet 3+1 sosyal konut için çekilen kura ile hak sahipleri belli olmuştu. 3. etap 500 adet konut (+2 KD), 1 adet cami ve 1 adet 6 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde yapıldı.
64 bin 658 m2 toplam alana sahip Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Menteşe 3. etap konutlarının arıtması paket arıtma yapılacak. Konutlara Doğalgaz bağlantısının önümüzdeki günlerde başlaması beklenirken, çatılara güneş enerjisi sistemi de kuruluyor.
4. etap ihalesi bekleniyor
Toplu Konut İdaresi tarafından 28-29 Ocak 2023 tarihlerinde 4. Etap kuraları çekildi. Kura çekiminin üzerinden 15 ay geçmesine rağmen 4. Etap TOKİ sosyal konutların ihalesi henüz yapılmadı. 4. Etap sosyal konutların inşaatının da Akçaova-Yeşilyurt yolu üzerinde devam eden 3. Etap proje alanına yapılması bekleniyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) açıkladığı eylül ayı enflasyonunun yüzde 1,84 olarak gerçekleşmesiyle 2026'nın ikinci yarısındaki üç aylık enflasyon da belli oldu. Temmuz, ağustos ve eylül aylarındaki fiyat artışlarının bileşik hesabına göre üç aylık
Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) eylül ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi verileri, aylık enflasyonun yüzde 1,84, yıllık enflasyonun ise yüzde 29,73 olduğunu ortaya koydu. Fiyat hareketlerinin ürün bazındaki dağılımında ise eğitim kalemlerindeki artı
TÜİK'in verilerine göre enflasyon eylül'de aylık bazda yüzde 1,84 oldu, yıllık bazda ise yüzde 29,73 kayıtlara geçti. TÜFE'deki değişim 2026 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,84 artış, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 24,32 artış, bir
Döviz piyasalarında yeni haftanın ilk işlem gününde doların güçlü görünümü öne çıkıyor. ABD'den gelen zayıf istihdam verilerine rağmen dolar endeksi 102 seviyesinin üzerinde tutunurken, euro Fransa'daki siyasi belirsizliklerin de etkisiyle dolar karşısınd
Eylül ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri bugün açıklanacak. TÜİK'in takvimine göre eylül enflasyonu saat 10.00'da kamuoyuna duyurulacak. Ağustos ayında TÜFE aylık yüzde 1,84 artarken yıllık enflasyon yüzde 31,51 olarak gerçekleşmişti. TÜ
İklim değişikliğinin etkileri tarım alanlarında hissedilirken, aşırı sıcaklar, kuraklık ve seller nedeniyle yaşanan üretim kayıpları gıda fiyatlarını da yukarı çekiyor. Tarladan sofraya uzanan süreçte üretimdeki düşüşün yanı sıra enerji ve taşıma maliyet
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), finansal istikrarı desteklemek amacıyla cep telefonu kredilerindeki vade sınırlarını yeniden düzenlerken, kredi kartlarında dönem borcunun yüzde 40’ının asgari olarak ödenmesini zorunlu kılan limit eşiğini
Uluslararası Esnaf Birliği (UEB) Batman İl Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türkiye'de sanayi alanlarında yaşanan ara eleman ihtiyacına, meslek liselerine yönelik toplumsal ön yargılara ve mesleki eğitim alan gençlerin istihdam imkanlarına ilişkin İLKHA muha
Malatya'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Mardin’de hareket eden traktörün altında kalan çocuk öldü
03Esenyurt Belediyesi'ne yolsuzluk soruşturması: 9 kişi tutuklandı
04Mardin’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
05Gazze'de sahte ateşkes: 6 şehit, çok sayıda yaralı
06Trump, Zelenskiy, Rus dizeli: Kiev ile Washington arasındaki görüş ayrılıkları derinleşiyor
07Vergi mükelleflerine elektronik tebligat zorunluluğu
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor