Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2014 - 12:23 Yorum: 0

Toromanlar Göleti'nden tarımsal sulamada faydalanılacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsımında Toromanlar Göleti'nın sulama kanallarıyla köylere bağlanacağı bildirildi.Belediyeden yapılan...

Toromanlar Göleti'nden tarımsal sulamada faydalanılacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsımında Toromanlar Göleti'nın sulama kanallarıyla köylere bağlanacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, göletin tarımsal sulama kanallarıyla köylere bağlanacağı projenin ekim ayı sonlarında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Projeyle vatandaşların hayvansal ve tarımsal faaliyetlerde bulunmalarının amaçlandığı anlatılan açıklamada, "İstihdam yaratmak, kırsal alanda gelir dağılımını düzeltmek, birim alandan birden fazla ürün alınmasına imkan sağlamak ve üretimin çeşitlenmesini gerçekleştirmek amacıyla İzmit’in Bağlıca ve Düğmeciler, Kandıra’nın ise Ömerli ve Selimköy arasındaki tarım alanları suyla buluşturulucak" ifadesi kullanıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber