Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 06 Mayıs 2024 - 12:10 Yorum: 0

Toroslar ilçesinde dün etkili olan dolu ekili alanlara zarar verdi

Mersin’in Toroslar ilçesinde yüksek kesimlerde dün etkili olan dolu nedeniyle ekili alanlar zarar gördü.Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ekili alanları zarar gören vatandaşlara ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini ilett...

Toroslar ilçesinde dün etkili olan dolu ekili alanlara zarar verdi

Mersin’in Toroslar ilçesinde yüksek kesimlerde dün etkili olan dolu nedeniyle ekili alanlar zarar gördü.
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ekili alanları zarar gören vatandaşlara ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Üreticilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirten Yıldız, "Dün ilçemizin yüksek kesimlerinde meydana gelen dolu felaketinden etkilenen tüm hemşehrilerimize ve üreticilerimize geçmiş olsun. Yağış sırasında ve ardından mahalle muhtarlarımız ve üreticilerimizle görüşerek hasar tespit değerlendirmesi yaptık. Acil Durum Afet ekiplerimizle tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz. Temennimiz, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasıdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber