Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

Toroslar’da vergi borcu yapılandırmasında son gün 31 Ekim

Toroslar Belediyesi, kamuoyunda vergi affı olarak bilinen ve 19 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların...

Toroslar’da vergi borcu yapılandırmasında son gün 31 Ekim

Toroslar Belediyesi, kamuoyunda vergi affı olarak bilinen ve 19 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında vergi borçlarını yapılandırmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarının yeniden yapılandırılacağını kaydederek, kanundan yararlanmak ve borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğini söyledi. Tuna, " 30 Haziran 2016 tarihinden önceki dönemlere ait emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarının yapılandırılmasını içeren 6736 sayılı kanun çerçevesinde, vergi ve borçlara ilişkin vergi zıyaı cezası ve uygulanan gecikme zammı tamamen silinecek. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımızdan isteyenlerin peşin, isteyenin taksitli ödeme yapabileceği uygulama kapsamındaki peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranları üzerinden hesaplanan tutardan yüzde 50 indirim yapılacak. Vatandaşlar yeniden yapılandırma kapsamında 6-9-12-18 ay taksitlerle de ödeme yapılabilecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber