Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:53 Yorum: 0

Toroslar’daki Parklar, Çocuklar İçin Kauçuk İle Kaplanıyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, çocukların oyun oynarken olası yaralanmalarının önüne geçmek amacıyla parklardaki oyun gruplarının bulunduğu...

Toroslar’daki Parklar, Çocuklar İçin Kauçuk İle Kaplanıyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, çocukların oyun oynarken olası yaralanmalarının önüne geçmek amacıyla parklardaki oyun gruplarının bulunduğu zeminleri kauçuk ile kaplıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Osmaniye Mahallesi'ndeki parklarda çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanın zeminini kauçuk ile kapladı.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 12 yılda yaptıkları planlı yeşil alan çalışmalarıyla 56 olan park sayısını 174'e yükselttiklerini hatırlattı. Yeşil alanların bakımına da büyük önem verdiklerini belirten Tuna, "Öncelikle mevcut yeşil alanların korunmasına, bakımına ve geliştirilmesine önem veren bir anlayışa sahibiz. Bu kapsamda önce mevcutları ıslah edip verimli hale getiriyor, daha sonra yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemizdeki parklarımızın zeminini kauçuk ile kaplıyoruz. Amacımız, çocuklarımızın parklarımızda daha güvenli bir şekilde oyun oynamalarını sağlamaktır. Bu çalışmamızı ilçemizde bulunan tüm parklarımızda sürdüreceğiz" dedi.

Vatandaşlardan, parklara ve yeşil alanlara sahip çıkmalarını da isteyen Tuna, hizmetleri yapmaktan çok, korumanın önemli olduğunu vurguladı.

Toroslar’daki Parklar, Çocuklar İçin Kauçuk İle Kaplanıyor

Toroslar’daki Parklar, Çocuklar İçin Kauçuk İle Kaplanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber