Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Nisan 2023 - 10:48 Yorum: 0

Trabzonspor, Türkiye Kupası’na odaklandı

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü'nü yenerek moral bulmak istiyor.

Trabzonspor, Türkiye Kupası’na odaklandı

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü'nü yenerek moral bulmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor, yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Bordo-mavililer 5. Tur'dan başladığı kupa yolculuğunda Samsunspor'u 3-0, ve son 16 turunda ise Ümraniyespor'u 4-1 mağlup etmişti.

Bu sezon deplasmanda son galibiyetini 18 Ocak'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada elde eden Karadeniz ekibinin, hükmen kazandığı Gaziantep FK mücadelesi haricinde 75 gündür dış sahada oynadığı maçlarda yüzü gülmüyor.

Tek hedef kupa kaldı

Süper Lig'de, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 19'a yükselen Trabzonspor, şampiyonluk yarışından uzaklaşırken Avrupa defterini de kapamıştı. Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Karadeniz ekibi, sezonun geri kalan bölümünde ise tek hedef olarak belirlediği Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor.

10. kez kupayı kazanmak istiyor

Bugüne kadar 60 kez düzenlenen organizasyonda 15 defa finale kalan ve 9 kez kupayı kazanan Trabzonspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı 10. kez müzesine götürmek ve kupayı en fazla kazanan 2. takım olan Beşiktaş'ı yakalamak için mücadele edecek. Karadeniz ekibi bugüne kadar; 1976-1977, 1977-1978, 1983-1984, 1991-1992, 1994-1995, 2002-2003, 2003-2004, 2009-2010 ve 2019-2020 sezonları olmak üzere toplam 9 kez Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber