Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 30 Haziran 2023 - 12:27 Yorum: 0

Pamukkale Belediyesi vezneleri son saatlere kadar hizmet verecek

Pamukkale Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence vergileri ile İdari Para cezaları ve İmar Para cezalarında yapılandırmalarında süresinde son gün olan 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar veznelerin açık olacağın...

Pamukkale Belediyesi vezneleri son saatlere kadar hizmet verecek

Pamukkale Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence vergileri ile İdari Para cezaları ve İmar Para cezalarında yapılandırmalarında süresinde son gün olan 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar veznelerin açık olacağını bildirdi.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların yapılandırma fırsatını kaçırmamaları için 03 Temmuz 2023 Pazartesi saat 24.00’e kadar veznelerini açık tutacak. Pamukkale Belediyesi, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu çerçevesinde emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, kira borçları ve idari para cezalarını kapsayan yapılandırma fırsatının son gününün 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü olduğu hatırlatılarak, son gün saat 24.00’e kadar ana hizmet binasında bulunan veznelerin hizmet vereceğini duyurdu.

Saat 24.00’e kadar hizmet
Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence vergileri ile İdari Para cezaları ve İmar Para cezalarında yapılandırma başvurusu süresi 3 Temmuz gününe kadar uzatıldığı hatırlatıldı. Vatandaşlarımızın yapılandırma fırsatını kaçırmamaları ve fırsattan yararlanabilmesi adına her türlü kolaylığı sağlayan Pamukkale Belediyesi YSE’de bulunan ana hizmet binasında Mali Müdürlüğü veznelerini 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar açık tutacak. Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde emlak, çevre temizlik, ilan-reklam, eğlence vergileri ile kira borçları ve idari para cezası borcu olan tüm gerçek ve tüzel kişilerin faydalanabildiği, peşin ödemelerde gecikme faizlerinin yüzde 90’ının silindiği yapılandırma fırsatında vatandaşlar tahsilat servislerine başvuru yapabiliyor. Ayrıca, Pamukkaleli vatandaşlar vergi ödemelerini e-devlet üzerinden veya www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden yapabilirken, peşin ödemelerde büyük indirim sağlanıyor ve Paraf Kart’a 5 Taksit imkânı sunuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber