Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mayıs 2024 - 12:17 Yorum: 0

Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar

1969 Bilecik Spor Kulübü futbolcular, maç öncesi Trafik Haftası’nın önemine dikkat çeken bir pankartla maça çıktı.BAL 4. Grup 27. haftasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, dün İstasyon Sentetik Sahası’nda Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecik...

Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar

1969 Bilecik Spor Kulübü futbolcular, maç öncesi Trafik Haftası’nın önemine dikkat çeken bir pankartla maça çıktı.
BAL 4. Grup 27. haftasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, dün İstasyon Sentetik Sahası’nda Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi 01- 07 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası nedeniyle 1969 Bilecik Spor Kulübü futbolcuları haftanın önemine dikkat çeken bir pankartla maça çıktılar. Pankartta, ’Hayatla Yarışılmaz’ yazarken, seyircilerde bu pankartta alkışla destek oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber