Erzurum’un Tortum ilçesinde trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Tortum’da 6 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Erdal Çetinkaya (52), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
21 Nisan günü Tortum merkez ile Artvin-Erzurum kara yolunda, Erdal Çetinkaya’nın kullandığı motosiklet ile bir araç çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Çetinkaya, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde 6 gündür yaşam mücadelesi veren Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çetinkaya’nın cenazesi, Tortum’daki mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.