Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:46 Bakan Yerlikaya: “BTÖ’ye yönelik düzenlenen ‘Bozdoğan-30’ operasyonlarında...08:43 Çoruh’un su seviyesi yağışlarla birlikte yükseldi etrafında çay keyifleri b...08:39 Kaymakam Özçelik, Ballı köyünde düzenlenen programa katıldı08:29 Bayburt Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Türkiye üçüncüsü oldu08:29 Annesini ayı yiyen ve ölmekten gazeteci tarafından kurtarılan keçi yavrusu...08:29 Erzincan’da anne ayı ve yavruları karlı arazide dolaşırken görüntülendi07:16 Bandırma’da şiddetli rüzgar ve dolu yağışı etkili oldu06:06 Bartın’da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı04:43 Bursa’da eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı04:30 Baraj göletlinde kaybolan adamın cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı04:02 Kadıköy’de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü03:24 Polislere destek için polis merkezine akın ettiler02:51 Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...
Asayiş 22 Mart 2024 - 15:55 Yorum: 0

Trafik kazasında öldüğü sanılan ses sanatçısının oğlu babasının intihar ettiğini söyledi

Ankara’da belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybeden ses sanatçısı Metin Çelik’in oğlu Mahsun Çelik, babasının girdiği bunalım sebebiyle otobüsün önüne bilerek atladığını söyledi. Olaydan yarım saat önce sosyal medya hesabından,...

Trafik kazasında öldüğü sanılan ses sanatçısının oğlu babasının intihar ettiğini söyledi

Ankara’da belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybeden ses sanatçısı Metin Çelik’in oğlu Mahsun Çelik, babasının girdiği bunalım sebebiyle otobüsün önüne bilerek atladığını söyledi. Olaydan yarım saat önce sosyal medya hesabından, "Beni evlatlarımdan başkası affetmesin" şeklinde paylaşımda bulunan Çelik için Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda ses ve enstrüman sanatçısı Metin Çelik (50), belediye otobüsünün altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Yakınları tarafından cenazesi Adli Tıp Kurumundan teslim alınan Çelik için Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Çelik’in cenazesi gözyaşları arasında defnedilmek için Karşıyaka Mezarlığına götürüldü. Sanatçı Çelik’in oğlu Mahsun Çelik ise babasının son zamanlarda bunalımda olduğunu ve dün kendi isteğiyle otobüsün önüne atladığını söyledi. Vefatı öncesi sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Çelik’in son gönderisinde, "Beni evlatlarımdan başkası affetmesin" şeklindeki paylaşımı ise dikkat çekmişti.

“Son birkaç gündür canı sıkkınmış”
Olayla ilgili konuşan Mahsun Çelik, “Babam Kızılay’a gitmiş. Orada da kendisini otobüsün önüne atmış. Kız kardeşim, babamın paylaşımlar yaptığını söylemişti. Son birkaç gündür canı sıkkınmış. Ben de bir şeyler olduğunu hissettim. Evine gittim, çilingirle kapıyı açtırmayı çalıştım. Ardından da öldüğünün haberi geldi. İkimiz de sanatçıydık. En son yaptığımız şarkılar hakkında konuştuk. Bana, ‘Kilo ver, sen güzel sanatçı olacaksın. Sen bu ailenin kurtarıcısısın, seni çok seviyorum, iyi ki benim oğlumsun’ demişti. Çok eğlenceli birisiydi. Herkes severdi. Kimseye zararı yoktu. Hep iyilik yapardı. İki gündür keyfi yokmuş. ‘Eskiden çok iyi sanatçıydım, artık kimse yanımda değil’ demişti. Psikolojik buhrana girmişti. Kendisini yalnız hissediyordu” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber