malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Haziran 2024 - 09:24 Yorum: 0

Trafo patladı, mahallenin elektriği kesildi

Kahramanmaraş’ta trafo patlaması cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Karaziyaret Mahallesi’ndeki meydana geldi. Mahalledeki elektrik dağıtım trafosu havai fişek gibi patladı. Patlama sırasında korku dolu...

Trafo patladı, mahallenin elektriği kesildi

Kahramanmaraş’ta trafo patlaması cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Karaziyaret Mahallesi’ndeki meydana geldi. Mahalledeki elektrik dağıtım trafosu havai fişek gibi patladı. Patlama sırasında korku dolu anlar yaşanırken, o anlar farklı açılardan cep telefonu kameralarına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Bir müddet devam patlamalar sonrası mahallede elektrik kesintisi yaşandı. Mahallede elektrik kesintisinin devam ettiği ve elektrik dağıtım şirketi yetkililerine ulaşılamadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri