Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 12:46 Yorum: 0

Aydın’da 1 ayda 8 bin gram uyuşturucu ele geçirildi

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde narkotik ekiplerinin çalışmaları kararlılıkla devam ederken Haziran ayında yapılan operasyonlarda işlem yapılan 323 şüpheliden, 18’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.Turizm merkezleri...

Aydın’da 1 ayda 8 bin gram uyuşturucu ele geçirildi

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde narkotik ekiplerinin çalışmaları kararlılıkla devam ederken Haziran ayında yapılan operasyonlarda işlem yapılan 323 şüpheliden, 18’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Turizm merkezlerinden olan Aydın’da, kolluk kuvvetleri uyuşturucu ile mücadele çerçevesindeki çalışmalarında hız kesmiyor. İl genelinde 1-30 Haziran tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 323 kişiye işlem yapılırken çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 1-30 Haziran tarihleri arasında, toplam 315 olay ortaya çıkarılmıştır. İcra edilen faaliyette 323 şüpheli hakkında işlem yapılmış, 18 şüpheli tutuklanmıştır. 1 şüpheli şahsa ise suça sürüklenen çocuk olarak işlem yapılmıştır. Emniyet ve jandarma birimlerimizce bu zaman diliminde, 6 bin 858,81 gram kubar esrar, bin 682,95 gram metamfetamin, bin 90 kök kenevir, 44,17 gram skunk, 234 adet diğer sentetik haplar, 23,83 gram kokain, 170 adet sentetik ecza, 9,60 gram eroin, 0,60 gram sentetik kannabinoid ve 140 adet extacy ele geçirilmiştir. Valiliğimizce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber