Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:24 Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir ara...19:22 İsmail Kartal’dan Kayserispor maçında 4 değişiklik19:21 Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Sütçülerspor oldu19:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağı...19:21 Ağrı’da Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni düzenlendi19:19 Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 0 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)19:19 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Batı attığı adımlarla İsrail’in değirm...19:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimin ne dediğine bakmadan Filistinli kardeşlerimiz...19:19 Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile tur...19:17 Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Adana Demirspor - Gaziantep FK...19:16 Tuba Işın ve Emine Kahveci şehit anneleri ile bir araya geldi19:15 Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)19:04 Okan Buruk, 11’de değişiklik yapmadı18:58 Afrika, Mısır ve Libya üzerinden gelen toz bulutları Yüksekova’da etkili ol...18:55 Babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı18:54 Nişan merasimi dönüşü otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı18:44 Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon18:41 Başkan Mandalinci: "Hayatımıza iz bırakan anneler, toplumsal yaşamın olmazs...18:40 MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile Doha’da bir araya geldi18:39 Belçika’da İsrail’e yapılan silah satışı protesto edildi
Spor 28 Nisan 2024 - 18:01 Yorum: 0

Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 0 - Bodrum FK: 0

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı.Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Tuzlaspor, Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’nda Bodrum FK’yı konuk etti. İki takım da girdiği pozisy...

Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 0 - Bodrum FK: 0

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı.
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Tuzlaspor, Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’nda Bodrum FK’yı konuk etti. İki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, müsabaka golsüz sona erdi. Ev sahibi, bu sonuçla üst üste 3. beraberliğini alırken 34 puanla ligde kalma mücadelesini kalan 2 haftada sürdürecek. Süper Lig’e yükselmek için play-off mücadelesi veren yeşil-beyazlılar ise puanını 53’e yükseltti.

Hakemler: Ömer Faruk Turtay, Murat Ergin Gözütok, Suat Güz
Tuzlaspor: Emre Koyuncu, Samet Asatekin, Gökhan Akkan, Philip Gameli, Mehmet Coşkun, Muhammed Akarslan (Sadık Baş dk. 69), Sekou Tidiany, Mahamadou Ba (Luka Stankovski dk. 69), Hikmet Çiftçi, Aminu Umar, William Togui (Streli Mamba dk. 83)
Yedekler: Kurtuluş Yurt, Selim Ay, Ali Baran Kanıçok, Aksel Aktaş, Mehmet Zahit Çınar, Çağrı Giritlioğlu, Kıvanç Köylü
Teknik Sorumlu: Gürkan Kocabıyık
Bodrum FK: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Süleyman Özdamar, Ali Aytemur, Cenk Şen, Erkan Değişmez (Ahmet Aslan dk. 90), Pedro Brazao (Celal Dumanlı dk. 46), Musah Mohammed, Samet Yalçın (Haqi Osman dk. 80), Burak Çoban (Kenan Özer dk. 63), Gökdeniz Bayrakdar
Yedekler: Bahri Can Tosun, Ondrej Celustk, Omar Imeri, Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Sarı kartlar: Sekou Tidiany, Aminu Umar (Tuzlaspor), Cenk Şen, Ali Aytemur (Bodrum FK)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber